Ödeme ve Teslimat

Image

Ödeme ve Teslimat

Satın almış olduğunuz ürünler anlaşmalı kargolarımız güvencesiyle tarafınıza ulaştırılacaktır.Ürünler sipariş onay tarihinden itibaren; Hafta içi saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilmektedir. Bu saatlerden sonra verdiğiniz siparişler ertesi gün kargoya verilmektedir.

Cumartesi ve Pazar günü verdiğiniz siparişler ise pazartesi günü kargoya verilmektedir. Kargo şirketi bulunduğunuz il ve ilçeye göre siparişiniz kargoya verildikten sonra 1-3 iş günü içerisinde ürünlerinizi size ulaştıracaktır.

Ürünlerde ezilme, bozulma gibi istenmeyen bir durum görüldüğü zaman, ürün ambalajı tamamen açılmadan ve kargonun geldiği gün ürün resminin çekilerek thunderscamp@gmail.com ‘a iletilmesi ve sorunun yazılı olarak bildirilmesi gerekmektedir.

Kargo kolisi yada Ürününüz hasarlı ise teslim almayınız. Kargoyu size ulaştıran personele Hasar Tespit Tutanağı tutturmayı unutmayınız.

Kullanılmayacak durumda size ulaşan ürünler için değişim talebiniz tarafımıza ulaşınca, e-posta ile bilgilendirme gönderilir.